Demo
  • team vonderfysiofit

Onze missie

Vonderfysiofit is een praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie, lymfedrainage en medische fitness in de wijk Vreewijk in Rotterdam-Zuid. In de praktijk werken zes ervaren en gemotiveerde fysiotherapeuten.

De bewoners van Vreewijk en omgeving, met klachten van het bewegingsapparaat kunnen bij ons terecht voor een behandeling op maat. Daarbij werken wij, waar nodig, samen met andere disciplines, zoals huisartsen, diëtisten en wijkverpleegkundigen. Omdat er in de wijk veel ouderen wonen zijn wij o.a. gespecialiseerd in het behandelen van chronische aandoeningen en ouderenzorg.

De praktijk geeft de voorkeur aan een actief fysiotherapeutisch behandelplan; de patiënt wordt hier niet alleen behandeld, maar ook gecoacht, begeleid en krijgt (preventieve) tips gericht op een gezonde leefstijl en zelfmanagement.

Wij willen niet alleen de beste behandeling geven, maar ook klantgericht zijn door rekening te houden met de wensen van onze patienten. In al onze contacten, zowel binnen als buiten de praktijk, hechten wij aan respect, professionaliteit en het bewaken van ieders privacy.

Met VonderFysioFit bent u weer snel in beweging!

 

Contact

Tel: 010 - 41 91 353
Fax: 010 - 41 95 929
info@vonderfysiofit.nl

Locatie A

Vonder 52
3075 TP Rotterdam

Locatie B

Groene Hilledijk 342
3075 EC Rotterdam